Gaaf betekent ongeschonden en geweldig.

Gaav wil dat ook zijn!

Bedrijfsactiviteiten
Gaav bedenkt en verzorgt consumenten- en evenementenacties en activiteiten. Ook verzorgt Gaav promotiemiddelen zoals relatiegeschenken, advertenties en drukwerk.

Doelgroep
Gaav richt zich op winkelcentra en -gebieden.

Promotie
Bij Gaav draait alles om het verhogen van uw klandizie en shop traffic. Met acties en activiteiten promoot Gaav uw winkelcentrum. Gaav houdt er de loop in!

Consumentenacties
De strippenkaart- en kraskaartactie zijn voorbeelden van consumentenacties voor winkelcentra- en gebieden. Deze kaarten prikkelen bestaande en nieuwe klanten om uw winkelcentrum te bezoeken.
Een ander voorbeeld is het plaatsen van aanbiedingenpagina's in het lokale huis-aan-huis blad. Deze actie is bijvoorbeeld zeer geschikt om klanten te attenderen op een koopzondag of koopjesdag.
Een consumentenactie kan ook worden georganiseerd ter viering van een jubileum. Een voorbeeld hiervan is de tassencampagne.

Activiteiten
Een workshop voor kinderen en een kindertreintje zijn voorbeelden van een activiteit. Activiteiten worden vaak gekoppeld aan een themadag, bijvoorbeeld Valentijnsdag, Sinterklaas, Kerstmis.
Werken met acteurs die typetjes uitbeelden kan van een voorbijganger een winkelbezoeker maken!

Relatiegeschenken
Heeft u een bijzondere gelegenheid zoals een bedrijfsuitje, themaweek, opening of jubileum? Verras uw klant met een hebbedingetje, ze zijn er in allerlei soorten en maten. Gaav kan iets voor u uitdenken en laten ontwikkelen maar kan ook op zoek gaan naar een bestaand weggevertje dat bij uw wens past.